A Pampress KFT, ahogy a neve is utal rá, pamutruházati termékek szitanyomásával és konfekcionálásával foglalkozik.

   A cég több mint harminc éves múltra tekint vissza, kezdetben csak szitanyomással foglalkoztunk. A komplett gyártás az 1990-es évek elején kezdődött, azóta folyamatosan fejlesztjük termékeinket.

    A minőség biztosítása érdekében alapanyagaink gyártását is magunk irányítjuk és felügyeljük. Kész kelmét nem vásárolunk idegen forrásból, csak jó minőségű pamufonalat, amit hazai kötödével és festőüzemmel dolgoztatunk fel. 

Aki tőlünk vásárol biztos lehet benne, hogy hazai árut kap, ami itthoni kezek munkájának eredménye, vásárlásával a magyar gazdaságot erősíti.

    Külön figyelmet fordítunk arra, hogy az alapanyagok és a felhasznált festékek ne tartalmazzanak egészségre káros összetevőket, csak ÖKO-100-as minősítésű fonalból köttetnünk és a festési és nyomási eljárás is megfelel ezen előírásoknak.

   Több mint húsz éve vagyunk szerződéses kapcsolatban a Walt Disney-vel, a tőlük származó népszerű rajzfilmfigurák teszik vonzóvá termékeinket a gyermekek számára.

     Napjainkban elmondhatjuk, hogy több generáció nött fel ruháinkban. Nem ritka az olyan gyermek akinek már a szülei is a mi pólóinkat viselték, amikor még ök voltak gyerekek. 

     Ma már a felnőttekre is gondolunk, a minőségi, bőrbarát alapanyagok kellemes és kényelmes viseletet jelentenek minden korosztály számára, alsó ruházati termékeink emiatt egyre népszerűbbek nagyobb méretekben is. 

Amennyiben egy keresett információt nem talál, kérjük használja a "Kapcsolat" menüpont alatt található űrlapot és rövidesen megkeressük.

Gyermekruházati termékeinkkel 1993 óta vagyunk jelen a magyar piacon. Termékeink célcsoportja azok a vásárlók akik igénylik a jó minőséget, a tartósságot és nem hajlandóak pénzt kidobni az olcsó távolkeleti, sokszor silány minőségű vagy hamisított termékekért.

Gyermekruháink népszerűek és egyre jelentősebb az érdeklődés irántuk a külföldi piacokról is. A gyártási folyamat nagyrészét cégünk végzi, ezáltal tudjuk biztosítani a legjobb minőséget a legkedvezőbb árral párosítva. Termékeink kizárólag körkötött 100%-os pamutkelméből készült gyermek- és tini ruhák, melyeken meghatározó jelentőségű a szitanyomással felvitt díszítő-grafika. Habár fő profilunk a gyermekruházat, néhány termékünket felnőtt méretben is gyártjuk. A grafikai nyomatok megtervezését cégünk végzi, legnagyobb mértékben törekedve a minőségre és az egyediségre. A felhasznált grafikai díszítőminták döntő hányadában a legismertebb Walt Disney mesefigurák. E célból évek óta licence szerződésben állunk a Walt Disney Co.-val. Így biztosítva van számunkra a legváltozatosabb mintakollekció a klasszikus meséktől az aktuálisig, valamint garantálva van a vásárlóink számára, hogy nem hamisított termékeket vásárolnak. Emellett a Walt Disney Co. által bevezetett ellenőrzési rendszer garantálja, hogy az általunk felhasznált minták minőségileg is az elvárható maximumot nyújtják.

A mintaválasztékunk további bővítése céljából az utóbbi években más népszerű rajzfilmek forgalmazóival is licence-szerződést kötöttünk (pl.: DreamWorks, Toei_Animations, Mercis_BV, Pannonia_Filmstudió, United Media).

Ruházati termékeink teljes gyártási folyamata (megtervezéstől a csomagolásig) Mosonmagyaróváron történik. A termékeink egységes csomagolásban, a mintával összhangban lévő - vonalkóddal ellátott - cimkével kerülnek forgalomba, mely megkönnyíti a bolti tárolást, nyilvántartást és keresést. Új megjelenésű weboldalunkon naprakészen láthatók az aktuális termékeink. Viszonteladóink részére biztosítjuk az internetes rendelési lehetőséget, amennyiben regisztrálják magukat az oldalunkon. Végfelhasználók az internetes rendelési rendszert nem használhatják.

 

A gyerekruha gyártás mellett továbbra is jelentős bérmunka kapacítással rendelkezünk a textilnyomás terén. Direkt (közvetlenül a termékre) nyomó gépeink 6-10 színnel dolgoznak. Bonyolult képek esetén 4 szín kolor vagy speciális 9 szinre bontó eljárással szinte bármilyen képet a ruhára szitázunk, akár szines alapanyagra is. A nyomóforma készítése is helyben történik és vállaljuk a megrendelőink elképzeléseinek figyelembevételével történő grafikai tervezést is.

A szitanyomással kapcsolatos tevékenységeinkről részletesebben informálódhat a "SZITANYOMÁS " menüpont alatt. Kérjük nézzen kürül weboldalunkon és ha valamely termékünk vagy szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

Jó minősegű pamut
Kiváló minőség
Több mint harminc éves mult