35 Éve magas szakmai színvonal
A Pampress KFT,pamutruházati termékek szitanyomásával és konfekcionálásával foglalkozik. A cég több mint harminc éves múltra tekint vissza, kezdetben csak szitanyomással foglalkoztunk. A komplett gyártás az 1990-es évek elején kezdődött.
Fair trade
A minőség biztosítása érdekében alapanyagaink gyártását is magunk irányítjuk és felügyeljük. Kész kelmét nem vásárolunk idegen forrásból, csak jó minőségű pamufonalat, amit hazai kötödével és festőüzemmel dolgoztatunk fel.
100% magyar cég
Aki tőlünk vásárol biztos lehet benne, hogy hazai árut kap, ami itthoni kezek munkájának eredménye, vásárlásával a magyar gazdaságot erősíti.
Környezetbarát
Külön figyelmet fordítunk arra, hogy az alapanyagok és a felhasznált festékek ne tartalmazzanak egészségre káros összetevőket, csak ÖKO-100-as minősítésű fonalból köttetnünk és a festési és nyomási eljárás is megfelel ezen előírásoknak.
Saját termékeink
Ma már a felnőttekre is gondolunk, a minőségi, bőrbarát alapanyagok kellemes és kényelmes viseletet jelentenek minden korosztály számára, alsó ruházati termékeink emiatt egyre népszerűbbek nagyobb méretekben is.